ΡΟΜΑ

Μουρίνιο για την τεσσάρα από την Τζένοα: "Το χειρότερό μου ξεκίνημα σε μία σεζόν ως προπονητής"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε αγώνα της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι για την Serie A | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε αγώνα της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι για την Serie A | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε μετά τη βαριά ήττα της Ρόμα στην Γένοβα πως για πρώτη φορά στην καριέρα του άρχισε τόσο άσχημα μία σεζόν και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν άμεση αντίδραση στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Ο αγώνας στο "Μαράσι" το βράδυ της Πέμπτης (28/09) εξελίχτηκε σε πάρτι για την Τζένοα και εφιάλτης για την Ρόμα αφού το φινάλε βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1 και να προσπερνούν τους αντιπάλους τους στην βαθμολογία της Serie A, με τους Ρωμαίους από την πλευρά τους να μένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τους τζαλορόσι στις έξι πρώτες αγωνιστικές, με την περυσινή φιναλίστ του τελικού του Europa League να έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη φέτος στο πρωτάθλημα και τον Ζοζέ Μουρίνιο να παραδέχεται πως μία τέτοια κατάσταση είναι πρώτη φορά που του συμβαίνει στην προπονητική καριέρα του.

"Ήταν ένα παιχνίδι που όλα πήγαν άσχημα όμως δεν είναι η στιγμή για κριτικές. Θα πρέπει πρώτα να κοιμηθώ για να κάνω μετά μία βαθιά ανάλυση. Η συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς;

Ήταν πρωτοβουλία της ομάδας, ο σεβασμός είναι ιερός. Οι οπαδοί ξέρουν τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι, ότι ο πόνος είναι διπλός, για εμάς αλλά και για αυτούς.

Τώρα περιμένω από την ομάδα να τα δώσει όλα κόντρα στην Φροζινόνε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο, τότε θα πρέπει να έχουμε τη δύναμη για να παίξουμε με έξτρα πίεση.

Όταν έγινε 3-1 το σκορ, τελείωσε το ματς και ήρθε η απόλυτη καταστροφή, μερικές φορές συμβαίνουν αυτά", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι το χειρότερό μου ξεκίνημα αλλά με εμένα για πρώτη φορά η Ρόμα έχει παίξει δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ