ΡΟΜΑ

Μουρίνιο για Παπαπέτρου: "Δεν ξέρω αν στο Conference βάζουν διαιτητές που αρχίζουν τώρα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε την ευθύνη για το 2-2 της Ρόμα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ στον Τάσο Παπαπέτρου που σφύριξε στην αναμέτρηση, κάνοντας λόγο για δύο πεντακάθαρα πέναλτι που δεν δόθηκαν στους τζαλορόσι από τον Έλληνα διαιτητή.

Μετά τον αγωνιστικό διασυρμό που υπέστη πριν από 14 βραδιές στην Νορβηγία χάνοντας με το ατιμωτικό 6-1, η Ρόμα έφτασε μία ανάσα από νέο πατατράκ απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, με τον Ιμπάνιεθ να σώζει την παρτίδα στο φινάλε γράφοντας το 2-2 στο 84ο λεπτό.

Σε αντίθεση πάντως με τον αγώνα στον ευρωπαϊκό βορρά που έκανε αυστηρή κριτική στους παίκτες του και τους έβγαλε στη σέντρα, αυτή τη φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε τον ένοχο στο πρόσωπο του διαιτητή, με τον Τάσο Παπαπέτρου να δέχεται τα πυρά του Πορτογάλου προπονητή για δύο πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ των Ρωμαίων στο παιχνίδι.

"Η πραγματικότητα του αγώνα είναι πως ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά τα δύο πέναλτι ήταν καθαρά όπως η μέρα. Καθαρά όπως η μέρα. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήρθαμε 2-2, με τους αντιπάλους να έχουν δύο σουτ και δύο γκολ.

Εμείς πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε δύο πέναλτι που μας αρνήθηκαν", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, για να εξαπολύσει στη συνέχεια σκληρή επίθεση στον Έλληνα διεθνή ρέφερι.

"Ίσως βάζουν στο Conference League διαιτητές που αρχίζουν τώρα την ευρωπαϊκή καριέρα τους και αυτό δεν είναι καλό. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον διαιτητή, που θα επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντο χάσαμε 6-1 και δεν είπα κάτι για το διαιτητή επειδή ήταν δική μας ευθύνη, όμως τώρα θέλω να πω κάτι περισσότερο: δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά. Ήταν καθοριστική η διαιτησία".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ