ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο για Κασάνο: "Στη Ρεάλ τον θυμούνται για το μπουφάν του, στη Ρόμα πήρε το Σούπερ Καπ χωρίς να παίξει"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο © 2022 SHUJI KAJIYAMA / AP IMAGES

Μία μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Αντόνιο Κασάνο, με τον Special One να απαντάει ανάλογα στην κριτική του παλαίμαχου Ιταλού επιθετικού.

Ο Αντόνιο Κασάνο άσκησε δριμύτατη κριτική στον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον προπονητή της Ρόμα να μην μασάει τα λόγια του και να απαντάει με το ίδιο ύφος.

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός απαξίωσε σε δηλώσεις του τους τίτλους και την αξία του Special One, λέγοντας: "Μπορεί να επιστρέψει αν η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει, όμως αν τελικά αλλάξουν προπονητή δεν πρέπει να καλέσουν τον Μουρίνιο για το επόμενο πρότζεκτ τους.

Δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει να δουλεύει, δε γνωρίζει πως να επικοινωνεί ή να μιλά, μην ξεγελιέστε απ’ την ιστορία του.

Δεν ξέρω πως πετυχαίνει αυτά τα αποτελέσματα, είναι μόνο θέατρο γι’ αυτόν. Υπήρξε καλός προπονητής, όμως τώρα δεν μπορεί να προπονήσει τη Ρεάλ".

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σχολίασε όσα είπε ο Κασάνο: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τις προτιμήσεις του και να κάνει κριτική. Όταν πρόκειται όμως για κάποιον όπως ο Αντόνιο είναι διαφορετικό. Αυτός διασκεδάζει, οι άλλοι δουλεύουν.

Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, την Ίντερ και τη Ρεάλ: στη Μαδρίτη τον θυμούνται για το μπουφάν του, με τη Ρόμα κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ χωρίς να παίξει και στην Ίντερ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το Κύπελλο Λομβαρδίας.

Ξέρεις τι κέρδισα με την Ίντερ, τη Ρεάλ και Ρόμα. Αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου, όχι εγώ με αυτόν. Πες του ένα πράγμα: "Πρόσεχε Αντόνιο, είσαι 40 και εγώ 60, στη ζωή αν προσπαθείς συνέχεια να συγκρούεσαι, εμφανίζεται μπροστά σου ένας Μάρκο Λιβάγια και δεν διασκεδάζεις και τόσο".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ