ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Μουρίνιο: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα δεν πτόησε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως δεν αλλάζει τη θέση του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης με κανέναν. "Καρφιά" για τη Μπαρτσελόνα (video)

"Δεν αλλάζω τη θέση μου με κανέναν επειδή είμαστε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία των ομίλων του Champions League.

Είχαμε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και την καλύτερη διαφορά τερμάτων ενώ στο πρωτάθλημα δεν βλέπω κάποια ομάδα πάνω από μας", δήλωσε ο Πορτογάλος ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Ρεάλ κόντρα στην άσημη Πονφεραντίνα (για την φάση των "32" του θεσμού), και πρόσθεσε:

"Υπάρχει μία ομάδα που έχει τους ίδιους πόντους με εμάς (σ.σ δεν θέλησε να αναφέρει το όνομα της Μπαρτσελόνα) όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και αν το Σάββατο πάρουμε έναν βαθμό στη Σεβίλλη θα είμαστε μόνοι στην κορυφή.

Αν μάλιστα πάρουμε τη νίκη, θα έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους... Ε λοιπόν, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, δεν θα άλλαζα τη θέση που έχω με τίποτα στον κόσμο".

Όσον αφορά για διάφορα "σφυρίγματα" από την εξέδρα των "μερένγκες" με στόχο τον Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ του Σαββάτου, ο "special one" φρόντισε να υπερασπιστεί την ομάδα του.

"Δεν θέλω να μιλήσω για το Clasico. Δεν άκουσα τα σφυρίγματα για τον Ρονάλντο και πιστεύω ούτε ο ίδιος. Μη μου λέτε πως δεν είχαμε κίνητρα.

Πως είναι δυνατόν αυτό από τη στιγμή που το όνομά μου προστέθηκε δίπλα σε αυτό του Μιγκέλ Μουνιόθ, ένα σύμβολο της Ρεάλ; Ο Μιγκέλ Μουνιόθ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι μοναδικοί στην ιστορία του συλλόγου που έκαναν 15 συνεχόμενες νίκες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ