ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Έχουμε πέντε νίκες και όχι πενήντα, ας μην είμαστε υπεραισιόδοξοι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ρόμα στο Youtube | 17 Αυγούστου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ρόμα στο Youtube | 17 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως η Ρόμα θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ευρώπη και να κατακτήσει το Conference League, τονίζοντας πάντως ότι οι οπαδοί της θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή στο νέο ξεκίνημα των τζαλορόσι.

Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν παρόλα αυτά οι οπαδοί της Ρόμα δεν μπορούν παρά να είναι ευτυχισμένοι, με την ομάδα τους να τους έχει δώσει αυτά τα... δικαιώματα. Στην Serie A έχει μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και μοιράζεται την κορυφή μαζί με της Μίλαν και Νάπολι ενώ στην Ευρώπη ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Τράμπζονσπορ και είναι πλέον στους ομίλους του Europa Conference League.

Σύμφωνα πάντως με τον Ζοζέ Μουρίνιο, μπορεί ο στόχος της ομάδας του στην Ευρώπη να είναι η κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο θα πρέπει να μη φορτωθεί με πίεση η Ρόμα από τη στιγμή που βρίσκεται στην εκκίνηση της προσπάθειάς της.

"Τα θετικά αποτελέσματα είναι προφανώς σημαντικά, βοηθούν τη διαδικασία για να αναπτυχθεί η ομάδα. Ο κόσμος και οι οπαδοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι αλλά πρέπει και αυτοί να είναι ισορροπημένοι, υπό την έννοια ότι πρέπει να καταλάβουν πως αυτή είναι μία διαδικασία που άρχισε πριν από μόλις δύο μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραμένουμε πάντα ήρεμοι, το γεγονός ότι κάθε φορά το στάδιο είναι γεμάτο, είναι κάτι το όμορφο και κάνει τις αρχές να καταλάβουν πως όλοι οι άνθρωποι θέλουν την επιστροφή στην κανονικότητα για να επιστρέψουν στα γήπεδα 100%.

Θα πρέπει να διατηρηθούμε στο 100% όσον αφορά στην ένταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει 2-1 από την Σασουόλο και για αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό την αυτοσυγκέντρωσή μας", τόνισε ο Μουρίνιο ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (16/9, 22:00, COSMOTE SPORT 8 HD) για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, για να προσθέσει με νόημα:

"Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα. Δεν υπάρχει λόγος για να είμαστε υπεραισιόδοξοι. Είμαστε πάρα πολύ μακριά από το να κατακτήσουμε το Conference League αλλά το έχουμε στόχο. Το πρώτο βήμα θα είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ