SERIE A

Μουρίνιο: "Εάν είχα νικήσει στο ντέρμπι όπως η Λάτσιο, θα με είχαν σκοτώσει"

Μουρίνιο: "Εάν είχα νικήσει στο ντέρμπι όπως η Λάτσιο, θα με είχαν σκοτώσει"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε -μέσω συνέντευξής του- τους παίκτες του για την ήττα από την Λάτσιο στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι ενώ στάθηκε στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους τζαλορόσι από την εκκίνηση της σεζόν.

Η Ρόμα τα πηγαίνει αρκετά καλά εκτός έδρας στα πρώτα ματς του φετινού Καμπιονάτο όμως μέσα στο σπίτι της τα πράγματα δεν πηγαίνουν εξίσου καλά για εκείνη, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να μετράει τρεις ήττες στο "Ολίμπικο"απέναντι σε Αταλάντα, Νάπολι και Λάτσιο (ήταν τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην συμπολίτισσά της).

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτοεί τον special one ο οποίος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (8/11) ενόψει του εκτός έδρας πρωταθλήματος με την Βερόνα την Τετάρτη, κάλυψε τους παίκτες του για την ήττα αλλά και τον Ιμπάνιεζ για το λάθος που έκανε και έφερε το νικητήριο γκολ των λατσιάλι διά ποδός Άντερσον.

"Εντός έδρας είναι τρία ματς που δεν έχουμε σκοράρει. Όμως επιτρέπεται και σε μένα να κλάψω όπως κάνουν οι άλλοι; Τα δώσαμε αυτά τα παιχνίδια χωρίς τον πιο δημιουργικό και πιο κινητικό παίκτη μας στο γήπεδο (σ.σ. Ντιμπάλα).

Ας μην μιλήσουμε καν για το ντέρμπι, εάν είχα κερδίσει εγώ ένα ματς όπως το κέρδισε το ντέρμπι ο Σάρι, θα με είχαν σκοτώσει", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, και πρόσθεσε:

Το ματς με την Βερόνα θα είναι περίπλοκο, περιμένω τη μάξιμουμ προσπάθεια από τους παίκτες για να επιστρέψουν τα χαμόγελα, τα οποία έχουν φύγει από τα πρόσωπά μας εδώ και δύο ημέρες.

Όσο για τον Ιμπάνιεζ, οφείλουμε να σεβόμαστε έναν παίκτη που δίνει τον καλύτερο εαυτό του από την πρώτη ημέρα που είναι εδώ.

Όταν παίξαμε στην Σεβίλλη με την Μπέτις, τον είδα το πρωί του αγώνα και πίστεψα πως ήταν αδύνατο για εκείνον να αγωνιστεί, όμως τα κατάφερε. Για μένα, ουδείς τον αγγίζει".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ