ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Δεν ξέρω αν με θέλει η Βραζιλία, είπα στον ατζέντη μου να μην μιλήσει με κανέναν όσο είμαι στη Ρόμα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς πρωταθλήματος της Ρόμα απέναντι στην Ουντινέζε | 26 Νοεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς πρωταθλήματος της Ρόμα απέναντι στην Ουντινέζε | 26 Νοεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως όσο έχει συμβόλαιο και βρίσκεται στη Ρόμα δεν θέλει να ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, ενώ δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας.

Στο τέλος της σεζόν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει συμπληρώσει στον πάγκο της Ρόμα τρία χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει το Europa Conference League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Coppa Italia μίλησε στα Μέσα για το μέλλον του, δηλώνοντας πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμα και δεν θέλει να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα όσο βρίσκεται στον πάγκο των "τζαλορόσι".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας, υποστηρίζοντας πως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

εν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ.

Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Βραζιλίας:

"Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ".

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ