ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δεν εμπιστεύομαι τον Μπερλουσκόνι"

Μουρίνιο: "Δεν εμπιστεύομαι τον Μπερλουσκόνι"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως θα μάθει τη Δευτέρα το αποτέλεσμα του Μίλαν-Γιουβέντους, ενώ σχολίασε τη δήλωση του Σ.Μπερλουσκόνι περί δίκαιας κατάκτησης του τίτλου από Ίντερ

"Κατά τη γνώμη μου, εάν το βράδυ της Κυριακής η διαφορά μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν είναι τέσσερις πόντοι πιστεύω οτι τη Δευτέρα θα λέγονται άλλα πράγματα. Οι πολιτικοί είναι ικανοί στο να αλλάζουν τα λόγια τους.

Εμένα μου αρέσει η ειρήνη, μου αρέσουν περισσότερο τα λόγια που φέρνουν ηρεμία, όμως μερικές φορές δεν μπορείς να εμπιστευτείς πολύ τον άλλο όταν σηκώνει λευκή σημαία...",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο "special one", ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παρακολουθήσει live το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους, παρότι ενδέχεται το αποτέλεσμά του να δώσει πρόωρα τον τίτλο στην ομάδα του.

"Μας χρειάζονται έξι πόντοι, είναι όμως λάθος να λέγεται πως θα υποστηρίξω τη Γιουβέντους. Μετά από το ματς με την Κιέβο, η δουλειά μου έχει τελειώσει και αν κερδίσουμε θα σκεφτώ ότι θέλουμε άλλους τρεις πόντους.

Δεν ξέρω αν οι παίκτες θα δουν το Μίλαν-Γιουβέντους, εγώ όχι, θα πάω να κοιμηθώ και μόνο το πρωί της Δευτέρας θα μάθω το αποτέλεσμα".



Για το δύσκολο ματς πρωταθλήματος με την σκληροτράχηλη Κιέβο στο "Μπεντεγκόντι", όπου δεν θα έχει μάλιστα στη διάθεσή του το "βαρύ πυροβολικό" στη γραμμή κρούσης, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Πορτογάλος υπογράμμισε:

"Ο στόχος αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να επιστρέψουμε από τη Βερόνα με τρεις πόντους. Ήταν ώρα και για τον Ζλάταν να τιμωρηθεί, όπως συμβαίνει με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Δεν είναι απλά ένας σημαντικός παίκτης: είναι ο καλύτερος σε όλο το ιταλικό πρωτάθλημα και συνεπώς η απουσία του μετράει.

Όμως εμείς είμαστε ομάδα και χωρίς αυτόν, σε αυτό το πρωτάθλημα, πήραμε 4 πόντους στα 2 παιχνίδια που απουσίαζε. Την Κυριακή με την Κιέβο όλοι θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω".






Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη γίνει ερώτηση στον Ζοσέ Μουρίνιο για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ίντερ, με τον 45χρονο τεχνικό να απαντάει στο δίλημμα "Ντρογκμπά ή Μιλίτο", δύο παίκτες που μονοπωλούν την επικαιρότητα της Ίντερ την τελευταία εβδομάδα.

"Δεν γνωρίζω τον Μιλίτο και είμαι φίλος του Ντρογκμπά. Δεν έχω περάσει μία ζωή μαζί με τον Ντιέγκο και με τον Ντιντιέ αντίθετα έζησα μαζί 3,5 χρόνια στην Τσέλσι. Γνωρίζω τον Ντρογκμπά, δεν είμαι φίλος του Μιλίτο. Όχι ακόμα...", δήλωσε με νόημα.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ