ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δανείστηκα τη μηχανή κουρέματος του Τόρες"

Μουρίνιο: "Δανείστηκα τη μηχανή κουρέματος του Τόρες"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε σε αποκαλύψεις για το νέο κούρεμά του του, καθώς παραδέχτηκε ότι το έκανε μόνος του με τη βοήθεια της μηχανής που δανείστηκε από τον Φερνάντο Τόρες (video).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε "ντεμπούτο" με το νέο του εξτρίμ κούρεμα το βράδυ του Σαββάτου στο "Άπτον Παρκ", όπου η Τσέλσι νίκησε με 3-0 τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν λίγες ημέρες για να δώσει λεπτομέρειες για το νέο λουκ στο μαλλί του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τη Βασιλεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο "special one" παραδέχτηκε πως δεν πήγε σε κουρέα αλλά ξύρισε μόνος το κεφάλι του, χρησιμοποιώντας τη μηχανή κουρέματος του... Φερνάντο Τόρες!

"Το έκανα μόνος μου, αποφάσισα να το κάνω στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι. Ζήτησα από τον Φερνάντο να μου δώσει τη μηχανή κουρέματός του και το έκανα στον καθρέφτη", δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Ήταν καλά και φθηνά! Όμως έστειλα πρώτα μία φωτογραφία στην κυρία Μουρίνιο πριν φτάσω σπίτι για να δω αν μπορούσα να μπω. Δεν υπήρχε πρόβλημα καθώς της άρεσε".

Σημειώνεται πως ανάλογο τύπο κουρέματος είχε επιλέξει και κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στο "Στάμφορντ Μπριτζ", δηλώνοντας τότε πως το ξυρισμένο κεφάλι του υποδήλωνε πως ήταν έτοιμος να πάει σε πόλεμο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ