ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Αν ήμουν ο Ζανιόλο, θα σκεφτόμουν να φύγω από τη Serie A"

Ο Νικολό Ζανιόλο με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμνα με την Έμπολι στη Serie A
Ο Νικολό Ζανιόλο με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμνα με την Έμπολι στη Serie A © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από την Μπολόνια στάθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης και την ευκολία στις κάρτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Νικολό Ζανιόλο, υποστηρίζοντας πως αν ήταν εκείνος στη θέση του θα έφευγε από τη Serie A.

Το νικηφόρο σερί της Ρόμα εντός κι εκτός συνόρων διακόπηκε στο "Ρενάτο νταλ' Άρα" από την Μπολόνια. Η φορμαρισμένη ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς βρήκε το σύνηθες εντός έδρας γκολ του Ματίας Σβάνμπεργκ στο 35' και στη συνέχεια άντεξε στις ευκαιρίες των "τζιαλορόσι", με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, που είδε την ομάδα του να παραμένει στην 5η θέση του πρωταθλήματος, στάθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης, λόγω της ευκολίας του διαιτητή να βάζει το χέρι στην τσέπη (επτά κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι τέσσερις σε παίκτες της Ρόμα), αναφέροντας χιουμοριστικά στο DAZN: "Θα πρέπει να εφεύρω νέα ενδεκάδα το Σάββατο (4/12) κόντρα στην Ίντερ".

Παράλληλα ο Special One μίλησε για τον Νικολό Ζανιόλο, ο οποίος έγινε στόχος από τους παίκτες της Μπολόνια, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ίσως ήταν καλύτερα για εκείνον να αποχωρήσει από τη Serie A, λόγω των φάουλ που δέχεται διαρκώς από τους αντιπάλους: "Οι παίκτες της Μπολόνια διέλυσαν τον Ζανιόλο. Μιλάω ενάντια στα συμφέροντά μου, αλλά αν ήμουν ο Ζανιόλο θα άρχιζα να σκέφτομαι να φύγω από τη Serie A για πολύ καιρό, επειδή νιώθω άσχημα γι' αυτόν, για όσα έχει να υποστεί".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ