ΠΑΟΚ

Μουργκ: "Περήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και θα μείνω σε αυτό το υπέροχο κλαμπ"

Ο Μουργκ πανηγυρίζει στο Βόλος - ΠΑΟΚ
Ο Μουργκ πανηγυρίζει στο Βόλος - ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Ο Τόμας Μουργκ ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να σπεύδει να ανακοινώσει την περηφάνια του μέσα από τα social media του Δικεφάλου του Βορρά.

Οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις του Τόμας Μουργκ σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκαναν τη διοίκηση του Δικεφάλου να πεισθεί για τη χρησιμότητα του Αυστριακού στην ομάδα που "χτίζει" ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με συνέπεια να ανανεώσουν τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος την τρέχουσα σεζόν μετράει εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 29 συμμετοχές, με τον Αυστριακό να σπεύδει να επικοινωνήσει τη χαρά του για το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέσα από τα social media του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

"Είμαι περήφανος που μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα πως ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω σε αυτό το υπέροχο κλαμπ για τα επόμενα χρόνια. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν. Σας εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να σας δω όλους σύντομα στο γήπεδο", ανέφερε ο Μουργκ στο βίντεο που ανέβασε ο Δικέφαλος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ