ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έμεινε κι επίσημα στην Τούμπα μέχρι το 2026

ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έμεινε κι επίσημα στην Τούμπα μέχρι το 2026
Ο Τόμας Μουργκ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τόμας Μουργκ, καθώς ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Τόμας Μουργκ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ καθώς πήρε σειρά στις ανανεώσεις μετά τον Τάισον. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο τον κρατά στην Τούμπα μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αυστριακός μέσος είναι μέλος του Δικεφάλου από τον Οκτώβριο του 2020, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και είχε περιορισμένο ρόλο. Φέτος όμως είναι ενεργό μέλος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και συνολικά σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει απολογισμό εννέα γκολ και τρεις ασίστ.

Συνολικά ο Μουργκ έχει αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα 110 φορές έχοντας απολογισμό 18 γκολ, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Κυπέλλου το 2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, τουλάχιστον μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παίκτης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία και προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τόμας Μουργκ θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026!".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ