ΠΑΟΚ

Μουργκ: "Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας του κακού πρώτου μέρους"

Ο Τόμας Μουργκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Τόμας Μουργκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Τόμας Μουργκ δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι εξαιτίας του κακού πρώτου ημιχρόνου και των δύο λαθών που οδήγησαν στα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στην κακή απόδοσή του.

Ο Τόμας Μουργκ σε δηλώσεις του στη NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην οποία ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 2-1, ανέφερε ότι η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ από δικά της λάθη.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό της διάστημα, καθώς έχει μεταπτώσεις στα τρία τελευταία παιχνίδια με Βόλο, Κοπεγχάγη και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του Δικεφάλου: "Ειδα μια ομάδα με καλό πρώτο 15λεπτο. Μετά φάγαμε ένα γκολ μετά απο δικό μας λάθος και χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας. Μετά από νέο δικό μας λάθος, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ.

Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια για τα λάθη μας και μπήκαμε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας του πρώτου ημιχρόνου".

Για το τι τους ειπε ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια: "Ότι λέμε στα αποδυτήρια μένει εκεί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε, αυτό που θέλουμε στο β' ήταν να κάνουμε αυτό που ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε. Γι' αυτό άλλαξε και η εικόνα αλλά δεν ήταν αρκετό.

Φυσικά μιλάμε, στο τέλος είναι ποδόσφαιρο και λάθη μπορούν να συμβούν. Είναι ένα παιχνίδι λαθών θέλουμε να το διορθώσουμε αλλά συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός για να τα εκμεταλλευτεί. Πολλές φορές με την συζήτηση δεν λύνεται κάτι".

Για το ότι πολλά γκολ προέρχονται από λάθη: "Φυσικά και το συζητάμε αλλά στο ποδόσφαιρο τα λάθη συμβαίνουν. Προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη, αλλά στο παιχνίδι τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε και έβαλε τα γκολ. Τα λάθη δεν λύνονται τόσο εύκολα με τις κουβέντες".

Για το αν η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα στην εμφάνισή της: "Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη σταθερότητα. Στον Βόλο είχαμε καλό πρρώτο ημίχρονο, αλλά μετά δεν είμασταν καλοί. Με την Κοπεγχάγη συνέβη το ίδιο με τη διαφορά ότι Πρέπει να διατηρήοσυμε το καλό επίπεδο εμφάνισης σε περισσότερα λεπτά, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

Για την έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά: "Έτσι ήταν, δεν είχαμε την δύναμη και την επιθετικότητα που θέλαμε. Το φτιάξαμε στο β' ημίχρονο. Συμφωνώ με την άποψη του προπονητή".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ