ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μουντιάλ: Ουκρανοί στρατιώτες έστειλαν σημαία στους διεθνείς ενόψει του "τελικού" με την Ουαλία

Οι παίκτες της Ουκρανίας με τη σημαία της χώρας τους στα προκριματικά του Μουντιάλ με τη Σκωτία
Οι παίκτες της Ουκρανίας με τη σημαία της χώρας τους στα προκριματικά του Μουντιάλ με τη Σκωτία © 2022 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Η Ουκρανία θα διεκδικήσει κόντρα στην Ουαλία για το τελευταίο εισιτήριο στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τους στρατιώτες της χώρας που μάχονται στο μέτωπο για περισσότερο από τρεις μήνες να στέλνουν σημαία στους διεθνείς.

Το Μουντιάλ στο Κατάρ πλησιάζει και οι δύο χώρες που ζουν αυτή τη στιγμή στον αστερισμό της διοργάνωσης περισσότερο από κάθε άλλη είναι η Ουαλία και η Ουκρανία.

Και αυτό, γιατί θα αναμετρηθούν την Κυριακή (5/6, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24) με έπαθλο το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο.

Ένας "τελικός" που για τον ουκρανικό λαό, ο οποίος για περισσότερους από τρεις μήνες βιώνει δύσκολες στιγμές λόγω της εισβολής της Ρωσίας, έχει μεγάλη αξία. Μάλιστα, οι Ουκρανοί στρατιώτες θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στους διεθνείς στέλνοντας μία σημαία της χώρας του.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας, Ολεξάντερ Πετράκοφ, οι παίκτες θα την κρεμάσουν στα αποδυτήρια πριν από τον "τελικό" στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ