ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Μουντιάλ: Οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης

Καράσκο, Μπεντεκέ και Βανάκεν πανηγυρίζουν κόντρα στην Εσθονία.
Καράσκο, Μπεντεκέ και Βανάκεν πανηγυρίζουν κόντρα στην Εσθονία. 2021 OLIVIER MATTHYS / AP PHOTO

Γαλλία και Βέλγιο πρόσθεσαν το όνομά τους στη λίστα των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Φτάσαμε αισίως μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ και άλλες δύο χώρες της ευρωπαϊκής ζώνης εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κατάρ.

Γαλλία και Βέλγιο τσέκαραν τα εισιτήριά τους για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες πριν από τη σέντρα των αναμετρήσεων ήταν αγκαλιά στο να σφραγίσουν την πρόκριση και το έπραξαν. Η Γαλλία από τη στιγμή που επικράτησε του Καζακστάν δεν την ένοιαζε η αναμέτρηση της Βοσνίας και την Φινλανδία, ενώ το ίδιο συνέβη και το με το Βέλγιο.

Αγκαλιά με την πρόκριση ήταν και η Ολλανδία, όμως η ισοφάρισή της από το Μαυροβούνιο δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι η Δανία και η Γερμανία εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από τα προκριματικά του Οκτωβρίου, ενώ από τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής έχει προκριθεί ήδη η Βραζιλία.

Οι χώρες που έχουν προκριθεί έως τώρα στο Μουντιάλ 2022:

  1. Καταρ (διοργανώτρια)
  2. Βραζιλία
  3. Δανία
  4. Γερμανία
  5. Γαλλία
  6. Βέλγιο
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ