ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Οι αρχηγοί 10 εθνικών ομάδων με περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Ο Χάρι Κέιν με το περιγραχιόνιο κατά των διακρίσεων στο Euro 2020
Ο Χάρι Κέιν με το περιγραχιόνιο κατά των διακρίσεων στο Euro 2020 2021 JUSTIN TALLIS / AP IMAGES

Δέκα εθνικές ομάδες αποφάσισαν να στηρίξουν την εκστρατεία "One Love", στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων. Οι αρχηγοί τους θα φορούν το ειδικό περιβραχιόνιο στους αγώνες του Nations League και του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Το ποδόσφαιρο αντιστέκεται στον ρατσισμό και είναι έτοιμο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων. Δέκα εθνικές ομάδες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία OneLove για την προώθηση της καταπολέμησης των διακρίσεων.

"Ενωνόμαστε με άλλες εννέα ευρωπαϊκές χώρες για να υποστηρίξουμε το OneLove, μια εκστρατεία που θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να στείλει ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων", έγραψε στην ανακοίνωσή της η εθνική Αγγλίας.

Εκτός από την εθνική Αγγλίας, οι υπόλοιπες εννέα ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία και Ουαλία.

Οι αρχηγοί των ομάδων θα φορούν ένα ειδικό περιβραχιόνιο στο χρώμα του ουράνιου τόξου για τα παιχνίδια στο Nations League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ