SPORTS & GOSSIP

Μουντιάλ: Ιρλανδή απέφυγε την χειραψία με αντίπαλό της, γιατί η τελευταία εθεάθη με την πρώην σύντροφό της

Ιρλανδή παίκτρια απέφυγε την χειραψία με Αυστραλή αντίπαλό της, γιατί εθεάθη με την πρώην σύντροφό της
Ιρλανδή παίκτρια απέφυγε την χειραψία με Αυστραλή αντίπαλό της, γιατί εθεάθη με την πρώην σύντροφό της INSTAGRAM /@KATIE_MCCABE11

Παίκτρια της Ιρλανδίας απέφυγε την χειραψία με Αυστραλή αντίπαλό της, καθώς φημολογείται πως η δεύτερη είναι σε σχέση με την πρώην σύντροφο της πρώτης.

Η Ιρλανδή παίκτρια, Ρουέσα Λίτλτζον, απέφυγε επιδεικτικά την χειραψία με την Αυστραλή αντίπαλό της, Κάιτλιν Φουρντ, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σκηνικό από την αναμέτρηση της Ιρλανδίας κόντρα στην Αυστραλία (0-1) για το Μουντιάλ γυναικών. Η Ρουέσα Λίτλτζον είχε λόγο που απέφυγε την χειραψία με αντίπαλό της.

Η Ιρλανδή θεωρεί πως η Κάιτλιν Φουρντ βρίσκεται σε σχέση με την πρώην σύντροφό της, Κέιτι Μακάμπε, αρχηγό της εθνικής Ιρλανδίας.

Οι δύο ποδοσφαιρίστριες ήταν ζευγάρι εφτά χρόνια και πρόσφατα χώρισαν. Μετά τον χωρισμό τους, η Μακάμπε εθεάθη στην Ίμπιζα μαζί με την Αυστραλή να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Αυτό έκανε έξω φρενών την Λίτλτζον, η οποία μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτέθηκε στην Φουρντ. Οι ψυχραιμότερες συγκράτησαν την Ιρλανδή και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε το video:

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ