ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Η μπύρα θα επιτρέπεται τρεις ώρες πριν τα ματς και μία ώρα μετά τη λήξη τους

Φίλαθλος πίνει μπύρα πριν το Κροατία - Αγγλία στο Μουντιάλ
Φίλαθλος πίνει μπύρα πριν το Κροατία - Αγγλία στο Μουντιάλ © 2018 REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Το Κατάρ αποφάσισε να απαγορεύσει την μπύρα κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να επιτρέψει την πώλησή της μόνο τρεις ώρες πριν τα παιχνίδια και μία ώρα μετά τη λήξη τους.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ στις 21 Νοεμβρίου, θα πρέπει να αποδεχθούν το γεγονός δεν θα μπορούν να καταναλώσουν μπύρα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Σύμφωνα με το Reuters, το Κατάρ έχει αποφασίσει να επιτρέψει την μπύρα υπό όρους. Αυτό σημαίνει ότι οι οπαδοί θα μπορούν θα αγοράσουν μπύρα μόνο τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Budweiser, ο μεγάλος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα αποκλειστικά δικαιώματα για την πώληση της μπύρας στο τουρνουά, θα σερβίρει μονάχα εντός της περιμέτρου που περιβάλλει κάθε στάδιο, αλλά όχι στις εξέδρες του γηπέδου.

Το φετινό Μουντιάλ είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί σε μια μουσουλμανική χώρα που έχει αυστηρούς περιορισμούς στο αλκοόλ.

Έτσι, ο λόγος που το Κατάρ πήρε αυτή την απόφαση ήταν για να ικανοποιήσει τις συνήθειες των φιλάθλων που προέρχονται από χώρες που δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοόλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ