ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μουντιάλ: Η Αγγλία έχασε τον Τζέιμς λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

England's Reece James controls the ball during the UEFA Nations League soccer match between Italy and England at San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Sept. 23, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
England's Reece James controls the ball during the UEFA Nations League soccer match between Italy and England at San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Sept. 23, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni) © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Αγγλία χάνει τον κορυφαίο δεξιό μπακ της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αφού ο Ρις Τζέιμς τέθηκε νοκ άουτ για περίπου οκτώ εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η Τσέλσι.

Ο Ρις Τζέιμς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Ο Άγγλος δεξιός μπακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις από ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, ύστερα από τον τραυματισμό του στο γόνατο κόντρα στη Μίλαν και η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι θα μείνει νοκ άουτ για οκτώ εβδομάδες.

Ο 22χρονος διεθνής θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όμως δεν θα προλάβει τη διοργάνωση του Κατάρ και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στην Boxing Day της Premier League στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο Σάουθγκεϊτ καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον κορυφαίο δεξιό μπακ που είχε στη διάθεσή του, με συνέπεια να στραφεί σε επιλογές όπως ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Κίεραν Τρίπιερ και ο Κάιλ Γουόκερ, αν και τον τελευταίο τον αξιοποιεί στη θέση του στόπερ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ