ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ νιώθει καλά και ο Τίτε χαμογελά ενόψει Νότιας Κορέας

Ο Νεϊμάρ στον αγώνα με το Καμερούν
Ο Νεϊμάρ στον αγώνα με το Καμερούν @ 2022 MOISES CASTILLO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά το χτύπημα στον αστράγαλο, δηλώνει καλά και υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Βραζιλίας και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα στη φάση των "16" του Μουντιάλ 2022.

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη globo, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν ευδιάθετος, έβγαλε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης παίζοντας με τα δύο πόδια και φορώντας κανονικά τα παπούτσια του (δείγμα του ότι το πρήξιμο στον αστράγαλο έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό).

Τα πάντα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν στην κυριακάτικη προπόνηση, η οποία θα είναι η τελευταία πριν από τον αγώνα. Ο Τίτε και το ιατρικό επιτελείο βλέπουν με καλό μάτι τη διάθεσή του, αλλά εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί και κυρίως προσεκτικοί.

Ο ίδιος πάντως έκανε ένα post στον λογαριασμό του στο Twitter στο οποίο εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε. "Νιώθω καλά. Ήξερα ότι θα το κάνω τώρα", έγραψε χαρακτηριστικά στο post του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ