ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κόκκινους διαβόλους

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κόκκινους διαβόλους
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο αποκλεισμός του Βελγίου από τη φάση των 16 του Μουντιάλ σηματοδότησε και το τέλος εποχής για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο, με τον Ισπανό προπονητή να γνωστοποιεί πως καθοδήγησε για τελευταια φορά τους κόκκινους διαβόλους.

Το Βέλγιο ταξίδεψε στο Κατάρ με την ελπίδα να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μουντιάλ στην τελευταία ίσως ευκαιρία που θα είχε η χρυσή φουρνιά του όμως όχι μόνο δεν πλησίασε στο στόχο του αλλά αντίθετα καταποντίστηκε, αποτυγχάνοντας να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων.

Η λευκή ισοπαλία με την Κροατία στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου άφησε τους κόκκινους διαβόλους στην 3η θέση πίσω από το Μαρόκο και τους Κροάτες, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να γνωστοποιεί μάλιστα το δικό του αντίο στην ομάδα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

"Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου με την εθνική ομάδα και όπως μπορείτε να καταλάβετε, το ματς αυτό ήταν ιδιαίτερο για μένα. Ο αποκλεισμός δεν αλλάζει κάτι, ακόμα και αν γινόμασταν πρωταθλητές κόσμου θα έφευγα.

Είχα πάρει την απόφασή μου πριν από την έναρξη του Μουντιάλ", τόνισε χαρακτηριστικά, με τον Μαρτίνεθ να έχει δηλώσει λίγο νωρίτερα αναφορικά με το ματς:

"Μπορούμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά με την απόδοσή μας κόντρα στην Κροατία. Δεν ήρθε το τέλος της χρυσής γενιάς, υπάρχουν παίκτες όπως ο Τίλεμανς, ο Ντοκού, ο Ονανά, που μπορούν να κουβαλήσουν τη χρυσή γενιά".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ