ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το τραγούδι των Ισπανών και ο ενθουσιασμός των Καναδών

Μουντιάλ 2022: Το τραγούδι των Ισπανών και ο ενθουσιασμός των Καναδών
© 2022 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Η Ισπανία έκλεψε τις εντυπώσεις με την επτάρα επί της Κόστα Ρίκα, δίνοντας απλόχερα θέαμα στους φίλους της. Ο Καναδάς, από την μεριά του, κέρδισε το χειροκρότημα, αν και γνώρισε την ήττα από το Βέλγιο.

Τα επτά γκολ επί της Κόστα Ρίκα καταγράφονται ως μια από τις κορυφαίες βραδιές της Ισπανίας σε μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκανε περίπατο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, δίνοντας στον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι την Ντόχα το κατάλληλο έναυσμα για τραγούδι και χορό.

Οι φίλοι της "ρόχα" μπορεί να μην είναι αριθμητικά όσοι εκείνοι του Μεξικό ή της Αργεντινής, δεν παύουν όμως να δίνουν πολύ ιδιαίτερο χρώμα, όπου κι αν βρίσκονται. Εν προκειμένω στην πρωτεύουσα του Κατάρ, η οποία το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου είχε πολύ πιο έντονο το κόκκινο της... φωτιάς, που εκπροσωπεί η Ισπανία σε ακόμη μια διοργάνωση

Κι αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, τότε είναι δεδομένο πως σταδιακά η "ρόχα" θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη οπαδική βάση στην πόλη.

Μεγάλος χορηγός της αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για τον κόσμο και την (υπο)στήριξη, δεν μπορεί παρά να γίνει ειδική μνεία στον Καναδά. Μία ομάδα που δεν έχει μάθει να παίζει σε τέτοιες διοργανώσεις, αλλά -στην πρεμιέρα με το Βέλγιο- απέδειξε πως έχει ταλέντο και ικανότητα να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλο.

Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα να μην ήρθε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, ήρθε όμως η αναγνώριση από την πλευρά του κόσμου. Οι χιλιάδες φίλοι του Καναδά (σημαντικά περισσότεροι από εκείνους του Βελγίου) δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, υποστήριξαν τους διεθνείς τους και έδειξαν πως η χώρα διαθέτει ισχυρή βάση φιλάθλων, ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Όπως το αγαπούν φυσικά όσοι ταξίδεψαν αυτή την περίοδο μέχρι την Ντόχα για να απολαύσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ