ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το πανηγύρι των λίγων

Μουντιάλ 2022: Το πανηγύρι των λίγων
© 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Γαλλία πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπροστά σε λίγους (ελάχιστους) φιλάθλους της. Ας είναι...

Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι μέρες, η Γαλλία έδειχνε να παίζει μπροστά σε όλο και λιγότερο δικό της κοινό. Από τη φάση των ομίλων με τους δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές, φτάσαμε στον ημιτελικό με το Μαρόκο, όπου βρέθηκαν περίπου χίλιοι φίλοι των "μπλε" στις εξέδρες του Al Bayt Stadium.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Καθισμένοι σχεδόν όλοι στο ίδιο σημείο, πίσω από τη μία εστία, ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να ακουστούν ή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ακόμη κι όταν αυτή ολοκληρώθηκε με τη Γαλλία να είναι θριαμβεύτρια, ξανά οι φίλοι των "μπλε" δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν μέσα στη λαοθάλασσα του Μαρόκου.

Στο φινάλε όμως, έξω από το γήπεδο, το μέγεθος του πλήθους μικρή σημασία είχε. Οι... λίγοι του Al Bayt Stadium έστησαν ένα μικρό πανηγύρι, για μερικά λεπτά, το έζησαν, το απόλαυσαν, το ευχαριστήθηκαν και διαλύθηκαν.

Όσο για εκείνους του Μαρόκου; Η συντριπτική πλειοψηφία έφυγε από το γήπεδο κάτω από απόλυτη ησυχία. Υπήρχαν βέβαια κι αυτοί που έκαναν (έστω και λίγο) σαματά, αντιλαμβανόμενοι πως ίσως δεν έχουν ξανά αντίστοιχη ευκαιρία στο μέλλον.

Τι μένει λοιπόν; Ο τελικός της 18ης Δεκεμβρίου στο Lusail Stadium. Εκεί όπου μοιάζει εκ προοιμίου δεδομένου ποιος θα κερδίσει τη μάχη της εξέδρας.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ