ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων, η φωτογραφία με τους Αργεντινούς να πανηγυρίζουν προκλητικά μπροστά στους απογοητευμένους Ολλανδούς

Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν μπροστά στους Ολλανδούς την πρόκριση στους "4"
Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν μπροστά στους Ολλανδούς την πρόκριση στους "4" @ 2022 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νίκησε τον Νοπέρτ από τα 11 μέτρα και ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" ένα απίστευτο στιγμιότυπο με τους παίκτες της Αργεντινής να πανηγυρίζουν μπροστά στους Ολλανδούς προκλητικά. Εκείνη τη στιγμή μόλις τους λύγισαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Η Αργεντινή νίκησε την Ολλανδία στα πέναλτι και προκρίθηκε στους "4" του Μουντιάλ 2022. Μετά την εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες ο "φακός" έπιασε μια στιγμή που επιβεβαιώνει το ρητό "μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις".

Οι παίκτες της αλμπισελέστε γύρισαν προς τους Ολλανδούς και πανηγύρισαν μπροστά τους. Ο Οταμέντι τους έδειξε τα αυτιά του, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πανηγύριζαν με γροθιές και τους κοιτούσαν. Την ίδια στιγμή οι Ολλανδοί ήταν περίλυποι. Κάποια ήταν στο χορτάρι και αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι συνέβη.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία με το απόλυτο κοντράστ των συναισθημάτων και τους Αργεντινούς να προβοκάρουν τους Ολλανδούς:

Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν μπροστά στους Ολλανδούς την πρόκριση στους "4"
Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν μπροστά στους Ολλανδούς την πρόκριση στους "4" @ 2022 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ