ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Στο Κατάρ οι Πετρούνιας και Πρίντεζης για τον τελικό

Ο Λέυτέρης Πετρούνιας με τον Γιώργο Πρίντεζη στην Ντόχα για τον τελικό του Μουντιάλ
Ο Λέυτέρης Πετρούνιας με τον Γιώργο Πρίντεζη στην Ντόχα για τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κι ο Γιώργος Πρίντεζης ταξίδεψαν στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

Στο Κατάρ ταξίδεψαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Γιώργος Πρίντεζης για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία.

Ο Πετρούνιας δημοσίευσε ένα VIDEO στα social media, στο οποίο φαίνεται να κάνουν τη βόλτα τους στη χώρα της Μέσης Ανατολής λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό.

"Ο ψηλός και ο Κοντός στη Messi Ανατολή", έγραψε ο Μίδας των Κρίκων.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (19:00 - 20:00).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ