ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Στέρλινγκ: Δεν κινδύνευσε η οικογένειά του, βρέθηκαν τα κλοπιμαία

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ 2022 AP PHOTO/ABBIE PARR

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του Ραχίμ Στέρλινγκ, ενημερώνοντας πως τα μέλη της οικογένειάς του είναι ασφαλή, ενώ βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ήταν στη διάθεση του Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ για την αναμέτρηση με τη Σενεγάλη, καθώς άφησε την αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ και επέστρεψε εσπευσμένα στην πατρίδα του.

Ο λόγος ήταν ότι το βράδυ του Σαββάτου διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λονδίνο κι ως εκ τούτου έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

Οι Αρχές του Σάρεϊ εξέδωσαν τη Δευτέρα (5/12) ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση, ενημερώνοντας πως η οικογένεια του επιθετικού της Τσέλσι είναι καλά και ασφαλής, επιβεβαιώνοντας πως δεν υπήρξε βία. Παράλληλα, ανέφεραν πως τα κοσμήματα και τα ρολόγια που κλάπηκαν εντοπίστηκαν στη συνέχεια.

"Η αστυνομία επικοινώνησε λίγο πριν τις 21:00 το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αφού οι ένοικοι του ακινήτου επέστρεψαν στο σπίτι και ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί πολλά αντικείμενα, όπως κοσμήματα και ρολόγια. Οι έρευνες για τη διαπίστωση των συνθηκών βρίσκονται σε εξέλιξη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

"Δεν υπήρξε βία και τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν εκ των υστέρων. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ