ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σενεγάλη: Ο Μανέ οριστικά νοκ-άουτ από το Κατάρ

Ο Σαντιό Μανέ με την εθνική Σενεγάλης
Ο Σαντιό Μανέ με την εθνική Σενεγάλης @ 2022 STEFAN KLEINOWITZ / AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ τέθηκε οριστικά εκτός Μουντιάλ 2022, με την ομοσπονδία της Σενεγάλης να ανακοινώνει την απουσία του σταρ της Μπάγερν Μονάχου λόγω τραυματισμού.

Ο Σαντιό Μανέ και η Σενεγάλη έδωσαν τεράστια μάχη για να μπορέσει να προλάβει το Μουντιάλ 2022 ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης για την Bundesliga και υπήρχαν σοβαροί φόβοι πως θα έμενε εκτός από την αποστολή της Σενεγάλης και θα χάσει τελικά το Μουντιάλ, οι οποίοι εν τέλει επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλιού Σισέ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με την ελπίδα να προλάβει το τουρνουά, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό και τελικά η Σενεγάλη θα πάει χωρίς το μεγάλο της αστέρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ