ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Μανέ κινδυνεύει να χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού

Ο Σαντιό Μανέ της Μπάγερν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2022-2023 στη "WWK Arena", Άουγκσμπουργκ | Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022
Ο Σαντιό Μανέ της Μπάγερν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2022-2023 στη "WWK Arena", Άουγκσμπουργκ | Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο τραυματισμός του Σαντιό Μανέλ στο γόνατο στη νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Βέρντερ τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο Σαντιό Μανέ τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού ποδιού στο 1ο ημίχρονο της νίκης 6-1 της Μπάγερν επί της Βέρντερ και δεν αποκλείεται αυτός ο θρίαμβος να εξελιχθεί σε εφιάλτη για μία ολόκληρη χώρα.

Ο ηγέτης της Σενεγάλης έγινε αλλαγή και αμέσως σήμανε συναγερμός στο "στρατόπεδο" των πρωταθλητών Αφρικής, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Ντίνο Τόπμελερ, ήταν καθησυχαστικός, όμως η Equipe το πρωί της Τετάρτης ήταν κάθετη: "Ο Μανέ χάνει το Μουντιάλ".

Ο 30χρονος διεθνής φέρεται να τραυματίστηκε στους τένοντες της περιοχής του γονάτου, χωρίς να ανακοινωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Η Μπάγερν ενημέρωσε επίσημα ότι "ο Σαντιό Μανέ τραυματίστηκε και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε. Περαιτέρω εξετάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Η Μπάγερν βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης".

Το Kicker υποστηρίζει ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και ο χρόνος αποθεραπείας και μέχρι τότε ο Μανέ θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολος για τη διοργάνωση του Κατάρ.

Η διοργάνωση αρχίζει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με τη Σενεγάλη να βρίσκεται στον 1ο όμιλο, μαζί με τους οικοδεσπότες, το Εκουαδόρ και την Ολλανδία.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ