ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάουθγκεϊτ: "Ο Ράσφορντ μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ, ήταν εντυπωσιακός"

Μουντιάλ 2022, Σάουθγκεϊτ: "Ο Ράσφορντ μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ, ήταν εντυπωσιακός"
@2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ο x-factor στην επικράτηση της Αγγλίας επί της Ουαλίας που την έστειλε στους 16 του Μουντιάλ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μη φείδεται εγκωμιαστικών σχολίων για τον φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε του ματς.

Η εθνική Αγγλίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο βρετανικό ντέρμπι υποτάσσοντας με 3-0 την Ουαλία και εκείνος που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε και συμμετοχή στο τρίτο (από το κλέψιμό του στην αρχή της φάσης, πήρε τη μπάλα ο Κέιν και έδωσε ασίστ στον Φόντεν για το δεύτερο γκολ των λιονταριών).

Πέρα μάλιστα από την αποθέωση που γνώρισε από το φίλαθλο κοινό της Αγγλίας μετά την πρόκριση της ομάδας του στα νοκ-άουτ ματς του Μουντιάλ, άκουσε διθυραμβικά σχόλια και από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον ομοσπονδιακό προπονητή των τριών λιονταριών να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως άξιζε να πετύχει χατ-τρικ.

"Ήταν κάτι το φανταστικό για αυτόν, είναι πολύ καλός στις προπονήσεις. Από τότε που επέστρεψε είναι εντυπωσιακός, θα μπορούσε να πετύχει και χατ-τρικ.

Το φάουλ που εκτέλεσε είναι στο ρεπερτόριό του, είναι ένα εκπληκτικό σουτ", τόνισε ο Σάουθγκεϊτ, για να προσθέσει: "Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Χρειαζόταν να είμαστε πιο εκρηκτικοί και επικίνδυνοι, έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που πετύχαμε τα δύο γκολ, ξέραμε πως θα εξαφανιζόταν το πνεύμα τους, ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για εκείνους".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ