ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος: "Θέλουμε την πρώτη θέση και να συναντήσουμε πιο αργά την Βραζιλία"

Μουντιάλ 2022, Σάντος: "Θέλουμε την πρώτη θέση και να συναντήσουμε πιο αργά την Βραζιλία"
@2022 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε πως η Πορτογαλία θα κυνηγήσει εκτός από την πρόκριση και την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο για να μην βρει την Βραζιλία στη φάση των 16 ενώ τόνισε πως δεν είδε το ματς με την Ουρουγουάη ως ρεβάνς για την ήττα το 2018.

Ο πρώτος στόχος της Πορτογαλίας στα γήπεδα του Κατάρ ήταν να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ και αυτός επετεύχθη με τη νίκη επί της Ουρουγουάης το βράδυ της Δευτέρας (28/11), με τον Φερνάντο Σάντος να δηλώνει ικανοποιημένος μετά το 2-0 της ομάδας του και να τονίζει πως αυτό που θέλει πλέον είναι η πρωτιά στον 8ο όμιλο για να αποφύγουν πρόωρο συναπάντημα με την Βραζιλία στους 16.

"Είδα αυτό που ήθελα και περίμενα από την ομάδα. Είδα μία ομάδα ενωμένη, συγκεντρωμένη και με ένα δυνατό ομαδικό πνεύμα. Δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει την πρώτη θέση, η Γκάνα δεν έχει μιλήσει ακόμα", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση για το επικείμενο σταύρωμα με την Βραζιλία, είπε:

"Εμείς και η Βραζιλία είμαστε δύο μεγάλες ομάδες, η ελπίδα μας είναι να τους συναντήσουμε πιο αργά στη διοργάνωση. Έχουμε μία ισχυρή πιθανότητα να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, όχι μόνο για μην βρούμε την Βραζιλία στους 16 αλλά και επειδή θέλουμε την πρώτη θέση".

Όσον αφορά στο αν η νίκη επί της Ουρουγουάης έφερε έξτρα χαρά στους παίκτες του, από τη στιγμή που η σελέστε ήταν εκείνη που είχε αποκλείσει τους Ίβηρες στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκάθαρισε ότι "δεν έχω τέτοια συναισθήματα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ