ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Σάμπα στην Ντόχα

Μουντιάλ 2022: Σάμπα στην Ντόχα
© 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Βραζιλία ήταν καταιγιστική απέναντι στη Νότιο Κορέα, πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γέμισε με... σάμπα όλη την Ντόχα.

Πέραν της Αργεντινής, η Βραζιλία είναι η ομάδα που έχει κερδίσει (κατά κράτος μάλιστα) τη μάχη του ενδιαφέροντος, του πάθους, της εξέδρας. Ακόμη και μετά από την ήττα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, οι φίλοι της "σελεσάο" δεν έχασαν το κέφι τους, τραγούδησαν και γιόρτασαν.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Τρεις ημέρες αργότερα μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εντυπωσιακή παράσταση απέναντι στη Νότιο Κορέα. Η επιστροφή του Νεϊμάρ στην δράση έμοιαζε να βάζει φτερά στα πόδια των παικτών της Βραζιλίας, με τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος να εξηγούν πολλά για την ορμητικότητα με την οποία άπαντες μπήκαν στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα, στις εξέδρες είχε στηθεί ένα μοναδικό πάρτι. Ο κόσμος απολάμβανε κάθε δευτερόλεπτο, τραγουδούσε, χόρευε, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να διατηρήσει την ένταση στα... κόκκινα.

Ο κόσμος απολαμβάνει αυτό που βλέπει. Δεν μιλάμε άλλωστε μόνο για Βραζιλιάνους, αλλά και για πολλούς ουδέτερους, που έχουν την ευκαιρία για πρώτη -ίσως και τελευταία- φορά να δουν από τόσο κοντά την παρέα του Νεϊμάρ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ζούν κάθε στιγμή με ιδιαίτερο τρόπο.

Η παρουσία της Βραζιλίας στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνει την αφορμή γι ακόμη περισσότερο χορό τις επόμενες ημέρες. Με την ελπίδα πως η "σελεσάο" θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και θα ανακτήσει τα σκήπτρα, που έχει απωλέσει στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ