ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό, είμαστε στη φάση των 16"

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό, είμαστε στη φάση των 16"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Πορτογαλία έγινε μόλις η τρίτη χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους 16 του Μουντιάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μέσω των social media, τονίζοντας πως το όνειρό των Ιβήρων παραμένει ζωντανό.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει οδηγήσει την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Euro και του Nations League όμως φαίνεται πως έχει ανοίξει η όρεξή του για κάτι μεγαλύτερο και αυτό δεν είναι άλλο από την αναρρίχηση στην κορυφή του κόσμου.

Το πρώτο βήμα έγινε μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας (28/11), με τους Λουζιτανούς να επικρατούν με 2-0 της Ουρουγουάης στο ντέρμπι των δύο ομάδων για τον 8ο όμιλο και να προκρίνονται στη φάση των 16 και στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας, με το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram να είναι ενδεικτικός του εξαιρετικού κλίματος μέσα στην ομάδα:

"Είμαστε στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Σπουδαία δουλειά, ομάδα! Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη αξία, δείξαμε τη δύναμη και την ποιότητά μας. Είμαστε στον αγώνα και το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό! Πάμε Πορτογαλία", έγραψε ο CR7.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ