ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες και στη χώρα μου"

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες και στη χώρα μου"
@2022 RICARDO MAZALAN/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Instagram την επομένη του αποκλεισμού από το Μαρόκο, τονίζοντας πως έδωσε τα πάντα για την κατάκτηση του Μουντιάλ και πως δεν θα εγκατέλειπε ποτέ τους συμπαίκτες και τη χώρα του.

Μία ημέρα μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Πορτογαλίας στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μαρόκο (0-1), ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να προχωράει σε δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και να αφήνει να εννοηθεί ουσιαστικά πως δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα επειδή είχε χάσει τη θέση του βασικού.

Μεταξύ άλλων, ο CR7 χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο όνειρο της καριέρας του το στόχο της κατάκτησης ενός Μουντιάλ με την Πορτογαλία και τόνισε πως έδωσε τα πάντα εντός γηπέδου στις πέντε παρουσίες του σε τελική φάση από το 2006 μέχρι το 2022, για να ξεκαθαρίσει πως η αφοσίωσή του προς τη φανέλα με το εθνόσημο είναι αδιαπραγμάτευτη και πως δεν θα γύριζε ποτέ την πλάτη του στους συμπαίκτες και στη χώρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα για αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 παρουσίες μου σε Μουντιάλ εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στην μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν και έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και έχουν γίνει πολλές εικασίες, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε... Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνω ένας καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ