ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ποτσετίνο: "Ο Μέσι αξίζει να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο του Μουντιάλ και τη χώρα του να στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τις μπηχτές του για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Αργεντινή είναι ανάμεσα στα φαβορί του Μουντιάλ 2022 και πολλοί είναι εκείνοι που θα στηρίξουν την αλμπισελέστε, γιατί θέλουν να δουν τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά την κορυφή του κόσμου και να συμπληρώνει το τελευταίο κομμάτι του παζλ, αφού είναι το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του.

Ο άλλοτε προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αναφέρθηκε στο Μουντιάλ στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της MARCA, εκφράζοντας την επιθυμία του να δει τον Μέσι να το σηκώνει

"Θα ήθελα πολύ να σηκώσει ο Μέσι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το αξίζει. Σε αντίθεση με εκείνη την Αργεντινή του Μπιέλσα, η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα ήταν ένα ακόμα βήμα κι έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Λίο βρίσκεται έχει ωριμάσει ως παίκτης κι είμαστε σε μια κατάσταση, που δύσκολα μάς συναγωνίζεται κανείς.

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Το αν θα κερδίσεις ή όχι είναι άλλο θέμα. Ψυχολογικά το μυαλό έχει μεγάλη δύναμη. Η Βραζιλία είναι φαβορί, η Ισπανία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Αργεντινή... μπορούμε να μιλήσουμε και για άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να πιστεύεις πότε είσαι φαβορί.

Αυτός που μπορεί ξεκάθαρα να πει ότι "είμαστε φαβορί" είναι ο Λουίς Ενρίκε. Αυτή η αισιοδοξία, η αλαζονεία, η υπεροψία είναι σημαντικό στοιχείο. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι αλαζόνας και αδίστακτος.

Καταλαβαίνω το μήνυμα της Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε. Πρέπει να είστε καλοί άνθρωποι έξω, αλλά όταν πρόκειται να παίξετε πρέπει να είστε αδίστακτοι".

Δεν έχασε την ευκαιρία επίσης, να πετάξει τις μπηχτές του για την Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως η διοίκηση είναι αχάριστη.

"Είναι αχάριστοι. Όλοι υποτιμούν τη δουλειά του προπονητή. Όταν κερδίζαμε ήταν λόγω του ατομικού ταλέντου, ενώ όταν χάναμε έφταιγε ο προπονητής".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ