ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία - Ουρουγουάη: Με Ρονάλντο στην κορυφή οι Ίβηρες, με Καβάνι και Νούνιες οι Νοτιοαμερικανοί

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία - Ουρουγουάη: Με Ρονάλντο στην κορυφή οι Ίβηρες, με Καβάνι και Νούνιες οι Νοτιοαμερικανοί
@2022 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Οι Φερνάντο Σάντος και Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης αντίστοιχα, για τη μεταξύ τους κόντρα για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Με Ρονάλντο στην κορυφή οι Ίβηρες, με Νούνιες - Καβάνι η σελέστε.

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη το βράδυ της Δευτέρας (28/11, 21:00, ΑΝΤ1, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Ίβηρες να σκοπεύουν στο "2 στα 2" μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Γκάνας και τους Νοτιοαμερικανούς να έχουν ως στόχο το πρώτο τρίποντο έπειτα από τη λευκή ισοπαλία με την Νότια Κορέα.

Μία ώρα περίπου πριν από την σέντρα, οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις αρχικές επιλογές τους, με τον Φερνάντο Σάντος να επιλέγει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης και ο Ντιέγκο Αλόνσο τους Καβάνι - Νούνιες ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μέντες, Νέβες, Μπερνάρντι Σίλβα, Φερνάντες, Φέλιξ, Ρονάλντο

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Ροτσέτ, Χιμένες, Γκοντίν, Κοάτες, Βαρέλα, Ολιβέρα, Μπεντανκούρ, Βαλβέρδε, Βεσίνο, Νούνιες, Καβάνι

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ