ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία - Ουρουγουάη: Αφέθηκε ελεύθερος ο εισβολέας από τις Αρχές του Κατάρ

Ακτιβιστής εισβάλλει με φανέλα Superman στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη
Ακτιβιστής εισβάλλει με φανέλα Superman στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Ο Μάριο Φέρι, ο ακτιβιστής που εισέβαλε στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη με φανέλα Superman και διπλό μήνυμα για τον ουκρανικό πόλεμο και γυναίκες στο Ιράν αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές του Κατάρ, όπως ενημέρωσε το ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Στο 50ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη ο ακτιβιστής Μάριο Φέρι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με φανέλα Superman που είχε πάνω της μηνύματα υπέρ της Ουκρανίας και των Ιρανών γυναικών, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα δευτερόλεπτα το ματς.

Όπως ενημέρωσε το ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο Φέρι, που έχει παρελθόν στις εισβολές, καθώς είχε κάνει παρόμοιες κινήσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και της Νότιας Αφρικής, τέθηκε για λίγο υπό κράτηση.

Ωστόσο, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του επιβληθούν περαιτέρω κυρώσεις.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ