ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Οι Σίλβα και Ντίας έβαλαν στοίχημα για τα φάουλ που θα κέρδιζε ο Γκρίλις στο Αγγλία - Σενεγάλη

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Οι Σίλβα και Ντίας έβαλαν στοίχημα για τα φάουλ που θα κέρδιζε ο Γκρίλις στο Αγγλία - Σενεγάλη
@2022 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα αποκάλυψε πως παρακολούθησε με ενδιαφέρον το Αγγλία - Σενεγάλη από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Τζακ Γκρίλις, βάζοντας στοίχημα με τον Ρούμπεν Ντίας για το πόσα φάουλ θα κέρδιζε ο συμπαίκτης τους στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζακ Γκρίλις δεν έχει αγωνιστεί βασικός μέχρι στιγμής σε κάποιο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, όμως και στα τέσσερα παιχνίδια (με Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία και Σενεγάλη) είχε συμμετοχή αφού μπήκε ως βασικος.

Η τελευταία του δε παρουσία, στον αγώνα των "16" κόντρα στην Σενεγάλη όπου μπήκε στο 65' αντί του Φόντεν, δημιούργησε μία ιντριγκαδόρικη κατάσταση στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας, με δύο παίκτες του Φερνάντο Σάντος και συμπαίκτες του Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι να βάζουν στοίχημα αναφορικά με τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ.

Αυτοί ήταν οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας, με τον πρώτο να παίρνει αφορμή από την ικανότητα του Τζακ Γκρίλις να κερδίζει φάουλ λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και να "προκαλεί" τον συμπαίκτη του στους Ίβηρες να μαντέψουν τον αριθμό φάουλ που θα καταλογίζονταν υπέρ του συμπαίκτη τους στους πρωταθλητές Αγγλίας.

"Όταν μπήκε στο ματς κόντρα στην Σενεγάλη, τράβηξα video τον Ρούμπεν Ντίας και τον ρώτησα: πόσα φάουλ νομίζεις πως θα κερδίσει ο Γκρίλις σε αυτά τα 25 λεπτά;

Ο Ρούμπεν είπε 9, εγώ είπα 7 και έπεσα πιο κοντά αφού δεν κέρδισε τόσα πολλά", τόνισε ο Σίλβα, για να προσθέσει πως δεν επιθυμεί να βρει στο δρόμο της Πορτογαλίας την Αγγλία στα ημιτελικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Γκρίλις και Φόντεν και για όλους τους παίκτες της Σίτι που τα πάνε καλά. Τους εύχομαι τα καλύτερα αλλά ειλικρινά δεν θέλω να τους βρω απέναντι στα ημιτελικά".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ