ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Αποχαιρέτησαν τον Σάντος 16 παίκτες στα social media, όχι όμως ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο @ 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Πολλοί ήταν οι παίκτες της Πορτογαλίας που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Φερνάντο Σάντος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εθνική, όχι όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο κύκλος έκλεισε την Πέμπτη (15/12) για τον Φερνάντο Σάντος και ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της χώρας.

Σύμφωνα με τη Record, 16 από τους διεθνείς Πορτογάλους έσπευσαν, μόλις γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο του Σάντος με την Πορτογαλία, να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, ενώ οι υπόλοιποι 13 ήταν οι Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Γκονζάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, δεν ήταν ένας από αυτούς. Για κάποιους βέβαια, ίσως και να μην προκαλεί εντύπωση το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι οι σχέσεις των δύο αντρών δεν ήταν και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα.

Αιτία η απόφαση του Σάντος να μην ξεκινήσει βασικό τον Πορτογάλο σταρ στα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Κάποια από τα ποστ των παικτών

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ