ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πολωνία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη συνόδεψαν την εθνική ομάδα στο Κατάρ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Ουαλία για το Nations League | 1 Ιουνίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Ουαλία για το Nations League | 1 Ιουνίου 2022 @2022 MICHAL DYJUK/AP IMAGES

Η αποστολή της εθνικής Πολωνίας έφτασε -για λόγους ασφαλείας- με συνοδεία δύο μαχητικών F-16 στο Κατάρ, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο το Μεξικό.

Η εθνική Πολωνίας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τρίτη (22/11) το Μεξικό στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το Μουντιάλ του 2022 (βρίσκεται στον 3ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης Αργεντινή και Σαουδική Αραβία) και λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ραντεβού έφτασε στο Κατάρ.

Η άφιξή της μάλιστα έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, με το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Πολωνών να συνοδεύεται από δύο μαχητικά τζετ F-16, με την κυβέρνηση της χώρας να προβαίνει σε αυτό το μέτρο μετά από την πτώση ενός πυραύλου σε πολωνικό έδαφος την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο των πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται πως μετά από το Μεξικό, η Πολωνία θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων την Σαουδική Αραβία στις 26 του μήνα και θα κοντραριστεί με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου, με τον μέσο της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι, να είναι ένας από τους 26 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ