ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων βγήκε on air με φανέλα της Αργεντινής μετά τη νίκη επί του Μεξικού

Μουντιάλ 2022: Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων βγήκε on air με φανέλα της Αργεντινής μετά τη νίκη επί του Μεξικού
PRINT SCREEN

Η εθνική Αργεντινής έχει υποστηρικτές σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτό αποδείχτηκε πανηγυρικά μετά τη νίκη της επί του Μεξικού, με παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Μπανγκλαντές να εμφανίζεται με φανέλα της αλμπισελέστε.

Η Αργεντινή έμεινε... άυπνη μετά το 2-0 επί του Μεξικού που κράτησε την παρέα του Μέσι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στη φάση των 16 του Μουντιάλ, ωστόσο πάρτι δεν στήθηκε μόνο εντός συνόρων από τους φανατικούς φίλους της αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μπανγκλαντές, με τους κατοίκους του να τρέφουν αισθήματα αγάπης προς την χώρα της Νοτίου Αμερικής από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα, και πολύ κόσμο να ξεχύνεται στους δρόμους το βράδυ του Σαββάτου (26/11), μεθυσμένος απο ευτυχία μετά από τα γκολ των Μέσι και Φερνάντες απέναντι στους σομπρέρος.

Πέρα μάλιστα από το πάρτι που στήθηκε στους δρόμους της Ντάκα (πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές), υπήρχε ένα ακόμα γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου και αυτό ήταν η εμφάνιση μίας παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων με φανέλα της εθνικής Αργεντινής, προς τιμή της αλμπισελέστε.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ