ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ουρουγουάη: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο @ 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στον πάγκο της Ουρουγουάης μετά τον αποκλεισμό στους ομίλους του Μουντιάλ 2022.

Η Ουρουγουάη δεν θα συνεχίσει στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022, καθώς η νίκη κόντρα στην Γκάνα δεν ήταν αρκετή για να την οδηγήσει στη φάση των 16.

Η σελέστε έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει τη μοίρα του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας. Το συμβόλαιο του 47χρονου Ουρουγουανού τεχνικού έληξε πλέον και σύμφωνα με την El Pais οι πιθανότητες να ανανεωθεί είναι ελάχιστες.

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε: "Δεν είναι η ώρα να απαντήσω σε αυτό και να κάνω κάποια εκτίμηση. Από την πρώτη μέρα πίστεψα στους παίκτες και μου απάντησαν. Προκριθήκαμε στο Μουντιάλ, όχι μόνο με το αποτέλεσμα αλλά με το παιχνίδι τους.

Είμαι ευγνώμων για ό,τι έκαναν, μετανιώνω που μείναμε εκτός Μουντιάλ σήμερα. Έχω τεράστια αισιοδοξία για τους παίκτες, σε αυτό που εκείνοι έκαναν και μπορούν να κάνουν. Το δεύτερο ημίχρονο με την Πορτογαλία, το παιχνίδι με την Γκάνα, ο χαρακτήρας που είχαν και ο τρόπος που το αντιμετώπισαν. Πιστεύω ότι μπορούσαμε περισσότερα στο τουρνουά".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ