ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ουαλία: Ο Νέκο Γουίλιαμς έμαθε για τον θάνατο του παππού του πριν από το ματς με τις ΗΠΑ

Ο Νέκο Γουίλιαμς συγκινημένος στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Νέκο Γουίλιαμς συγκινημένος στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Νέκο Γουίλιαμς αγωνίστηκε βασικός στην ισοπαλία της Ουαλίας απέναντι στις ΗΠΑ, ενώ είχε μάθει μία μέρα νωρίτερα τον θάνατο του παππού του.

Η Ουαλία πήρε την ισοπαλία απέναντι στις ΗΠΑ στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Μουντιάλ. Η αστερόεσσα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε, ωστόσο οι δράκοι έκαναν την αντεπίθεση και ο Μπέιλ σκόραρε για το 1-1.

Ο Νέκο Γουίλιαμς, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ειδικά μετά το τέλος του αγώνα. Με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε πως μία μέρα νωρίτερα έμαθε για τον θάνατο του παππού του.

"Χθες άκουσα τα πιο δύσκολα νέα που έχω αντιμετωπίσει. Η μητέρα μου είπε πως ο παππούς μου πέθανε το περασμένο βράδυ.

Το να κλαις όλη μέρα και να παίζεις στη συνέχεια βασικός σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά το κατάφερα χάρη στην στήριξη των συμπαικτών και της οικογένειάς μου. Έτσι, αφιερώνω αυτό το παιχνίδι και τον σημαντικό βαθμό σε εκείνον" έγραψε συγκεκριμένα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ