ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ονανά μετά το κόψιμο απ' την εθνική: "Δεν υπήρξε θέληση από την άλλη πλευρά, σέβομαι τις αποφάσεις"

Μουντιάλ 2022, Ονανά μετά το κόψιμο απ' την εθνική: "Δεν υπήρξε θέληση από την άλλη πλευρά, σέβομαι τις αποφάσεις"
2022 LEE JIN-MAN / ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέ Ονανά με story του στο Instagram έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το κόψιμό του από την εθνική έπειτα από τη διαφωνία που είχε με το Σονγκ για τον τρόπο που εκτελεί βολέ.

Ο προπονητής του Καμερούν, Ριγκομπέρτ Σονγκ "τελείωσε" τον Αντρέ Ονανά από το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από διαφωνία τους σχετικά με τα βολέ του τερματοφύλακα της Ίντερ.

Ο Σονγκ ήθελε βαθιές εκτελέσεις εν αντιθέσει με τον τρόπο που έχει συνηθίσει να παίζει ο Ονανά, κάτι που φαίνεται μέσα από τα γραφήματα της Opta.

Ο Ονανά πήρε θέση με ανάρτησή του στα social media. Τόνισε πως προσπάθησε να βρει λύσεις, ωστόσο δεν υπήρξε θέληση από την άλλη πλευρά. Παρόλ' αυτά εξέφρασε τον σεβασμό του στις αποφάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στην χώρα και την εθνική ομάδα. Χθες δεν μου επετράπη να μπω στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω το Καμερούν, όπως κάνω πάντα, ώστε να πετύχω τους στόχους της ομάδας. Πάντα συμπεριφερόμουν με τρόπο να οδηγήσω την ομάδα στην επιτυχία με καλό τρόπο.

Έβαλα όλη μου την προσπάθεια και την ενέργεια για να βρω λύσεις σε μία κατάσταση που ένας ποδοσφαιριστής βιώνει συχνά, αλλά δεν υπήρξε θέληση από την άλλη πλευρά. Κάποιες στιγμές είναι δύσκολο να τις καταλάβεις. Ωστόσο, πάντα σέβομαι και υποστηρίζω τις αποφάσεις εκείνων που είναι επικεφαλής για την επιτυχία της ομάδας και της χώρας μας.

Δίνω την πλήρη συμπαράστασή μου στους συμπαίκτες μου, γιατί έχουν δείξει πως είναι ικανοί να πάνε μακριά στη διοργάνωση.

Οι αξίες που δείχνω ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής είναι αυτές που με καθορίζουν. Είναι αυτές που μου δίνει η οικογένειά μου από την παιδική ηλικία. Το να εκπροσωπώ το Καμερούν είναι πάντα προνόμο. Πρώτα και πάντα το έθνος" έγραψε συγκεκριμένα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ