ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Οι εννέα φορές που άλλαξε η βαθμολογία του Ε' ομίλου την ώρα των Ιαπωνία - Ισπανία και Κόστα Ρίκα - Γερμανία

Μουντιάλ 2022: Οι εννέα φορές που άλλαξε η βαθμολογία του Ε' ομίλου την ώρα των Ιαπωνία - Ισπανία και Κόστα Ρίκα - Γερμανία
2022 AIJAZ RAHI / ASSOCIATED PRESS

"Έσπασαν" καρδιές στον πέμπτο όμιλο την ώρα των δύο αγώνων που εξελίχθηκαν σε θρίλερ, με τη βαθμολογία να διαφοροποιείται κάθε 10 λεπτά.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ε' Όμιλος του Μουντιάλ 2022 χάρισε μερικές από τις πιο δραματικές στιγμές της διοργάνωσης, όχι μόνο λόγω της εξέλιξης των αγώνων που είχαν ανατροπές, πολλά γκολ, εκπλήξεις και την πλέον εξωφρενική φάση που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά και επειδή η πρόκριση της Ιαπωνίας και της Ισπανίας μετατράπηκε σε θρίλερ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ροή των αγώνων και η εναλλαγή των σκορ διαφοροποίησε τη βαθμολογία του ομίλου και τις τελικές θέσεις των τεσσάρων ομάδων, όχι μία, όχι δύο, αλλά... εννέα φορές!

Μάλιστα, κάθε 10 λεπτά (κατά μέσο όρο) κατά τη διάρκεια των δύο προέκυπτε και μία διαφορετική βαθμολογία, με την Ιαπωνία και την Ισπανία πάντως να κυριαρχούν σταθερά στις πρώτες δύο θέσεις, με μόλις δύο εξαιρέσεις όπου Γερμανία και Κόστα Ρίκα κρατούσαν προσωρινά την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης.

Η εξήγηση παρακάτω:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ