ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Βενγκέρ ισχυρίστηκε ότι αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση οι ομάδες που έκαναν πολιτικές διαμαρτυρίες

Ο Αρσέν Βενγκέρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ PRINT SCREEN

Έντονο σχολιασμό έχουν δεχθεί οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι ομάδες που δεν προχώρησαν σε πολιτικές διαμαρτυρίες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 τα πήγαν καλύτερα στη διοργάνωση και δεν αποκλείστηκαν.

Ο άλλοτε τεχνικός μεταξύ άλλων της Άρσεναλ και νυν υπεύθυνος διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ, σχολίασε τις πολιτικές διαμαρτυρίες που έκαναν κάποιες από τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ 2022, τονίζοντας πως αυτό επηρέασε την επίδοσή τους.

"Οι ομάδες που δεν ήταν απογοητευτικές στην πρώτη τους εμφάνιση στο Μουντιάλ είναι εκείνες που έχουν εμπειρία. Έχουν εμπειρίες από προηγούμενες διοργανώσεις όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Βραζιλία.

Έπαιξαν καλά στο πρώτο παιχνίδι. Και οι ομάδες, επίσης, που ήταν διανοητικά έτοιμες επικεντρώθηκαν στον ανταγωνισμό και όχι στις πολιτικές διαμαρτυρίες", είπε ο 73χρονος.

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες της Γερμανίας, που ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο τουρνουά, επέλεξαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους στη φωτογραφία πριν από τη σέντρα στο πρώτο ματς με την Ιαπωνία.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ