ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Βέχορστ είχε σκοράρει ξανά με την ίδια κομπίνα πριν από δύο χρόνια

Ο Βόουτ Βέχορστ ισοφαρίζει σε 2-2 για την Ολλανδία κόντρα στην Αργεντινή
Ο Βόουτ Βέχορστ ισοφαρίζει σε 2-2 για την Ολλανδία κόντρα στην Αργεντινή @ 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Ο Βόουτ Βέχορστ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απίθανη κομπίνα και γυριστό σουτ κόντρα στην Αργεντινή με το οποίο κράτησε προσωρινά ζωντανούς τους οράνιε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Παρόμοιο γκολ πέτυχε και με τη Βόλφσμπουργκ στη Bundesliga το 2020.

Η Ολλανδία "έπεσε" μετά από μια συγκλονιστική μάχη κόντρα στην Αργεντινή, από την οποία ηττήθηκε στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους "4" του Μουντιάλ 2022. Οι οράνιε έμειναν ζωντανοί χάρη στην γκολάρα του Βέχορστ. Ο Κοπμάινερς με μια απίθανη κομπίνα τροφοδότησε τον φορ της Μπεσίκτας και εκείνος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο το απίθανο σε αυτό το γκολ είναι ότι ο Βέχορστ έχει σημειώσει παρόμοιο γκολ στο παρελθόν. Το έκανε ως ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ το 2020.

Φυσικά εκείνο το γκολ δεν συγκρινόταν επ' ουδενί με το λεπτό και το διακύβευμα που είχε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην αλμπισελέστε, αν και στο τέλος δεν έφερε το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ