ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Πελέ απάντησε στον Εμπαπέ δίνοντας ευχή να σπάσει και άλλα ρεκόρ του

Μουντιάλ 2022: Ο Πελέ απάντησε στον Εμπαπέ δίνοντας ευχή να σπάσει και άλλα ρεκόρ του
@2022 AP PHOTO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προσευχήθηκε να γίνει καλά ο Πελέ ο οποίος δίνει μία ακόμα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ο "βασιλιάς" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απάντησε στον θαυματουργό Γάλλο φορ, εκφράζοντας την ευχή να σπάσει και άλλα δικά του ρεκόρ.

Η Βραζιλία δίνει μαχη για να ανέβει στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και να ράψει το έκτο αστέρι στη φανέλα της και την ίδια ώρα ο κόσμος της δεν προσεύχεται μόνο υπέρ της ομάδας του Τίτε στο Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και υπέρ της υγείας του Πελέ.

Το διαμάντι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για αμέτρητους συμπατριώτες του, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον αναγκάζουν να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα και για αυτό το λόγο οι διεθνείς της Σελεσάο ύψωσαν πανό για εκείνον μετά από τον νικηφόρο αγώνα με την Νότια Κορέα.

Δεν είναι όμως μόνο οι Βραζιλιάνοι που τον έχουν στην καρδιά τους, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη που λατρεύει απεριόριστα τον θρυλικό Βραζιλιάνο και να προσεύχεται για αυτόν πριν λίγες ημέρες.

"Προσευχόμαστε για τον βασιλιά", είχε γράψει στον επίσημο λογαριασμό του στα social media ο πρώτος σκόρερ του φετινού Μουντιάλ, με την απάντηση να έρχεται το βράδυ της Παρασκευής (08/12) μέσα από τον λογαριασμό του Πελέ στο Twitter.

"Σε ευχαριστώ Κιλιάν Εμπαπέ. Θα χαρώ να σε δω να σπας ένα ακόμα από τα ρεκόρ μου σε αυτό το Μουντιάλ, φίλε μου", ανέφερε στην ανάρτησή του, ως ένδειξη των ισχυρών δεσμών φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού που ενώνει τους δύο άνδρες.

Σημειώνεται πως με τα δύο γκολ του απέναντι στην Πολωνία ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Πελέ (7 γκολ) και έγινε εκείνος ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ πριν κλείσει τα 24 χρόνια ζωής (9).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΕΛΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ