ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Καμαβινγκά δέχθηκε ρατσιστικά μηνύματα μετά τον τραυματισμό του Ενκουνκού

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Γαλλίας
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Γαλλίας © 2021 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά στοχοποιήθηκε έντονα και δέχθηκε ρατσιστικές επιθέσεις μέσω μηνυμάτων στα social media, όπως γνωστοποίησε η εθνική Γαλλίας, επειδή είχε συμμετοχή στη φάση του τραυματισμού του Ενκουνκού.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της εθνικής Γαλλίας την Τρίτη (15/11), καθώς μετά από ένα μαρκάρισμα του Καμαβινγκά θα απουσιάσει από το τουρνουά του Μουντιάλ 2022.

Η άτυχη στιγμή του μέσου της Ρεάλ ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο. Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, ένας ποδοσφαιριστής πέφτει θύμα ρατσιστικής επίθεσης λόγω του χρώματός του.

Στην ανακοίνωσή της η εθνική Γαλλίας αναφέρει: "Μετά τον τραυματισμό του Κρίστοφερν Ενκουκού, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά έπεσε θύμα ρατσιστικών μηνυμάτων στα social media.

Η Εθνική καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο αυτές τις επιθέσεις και στηρίζει πλήρως τον Εντουάρντο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ