ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ο Ενρίκε εντυπωσιάστηκε από τον Ουναχί: "Θεέ μου, από πού έρχεται αυτός ο τύπος;"

Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μαρόκο - Ισπανία
Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μαρόκο - Ισπανία PRINT SCREEN

Ο Λουίς Ενρίκε έμεινε έκπληκτος με την απόδοση του Αζεντίν Ουναχί και δεν δίστασε να δείξει το πόσο εντυπωσιάστηκε με τον Μαροκινό παίκτη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα-αποκλεισμό της Ισπανίας.

Στο 104ο λεπτό του αγώνα της Ισπανίας με το Μαρόκο ο Ουναχί έκανε σόλο και μπήκε στην περιοχή των "ρόχας", έδωσε στον Σεντιρά που πλάσαρε από καλή θέση, όμως ο Σιμόν απέκρουσε με το πόδι στην καλύτερη φάση του ματς.

Ο Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα της Ισπανίας με 3-0 στη διαδικασία των πέναλτι και τον αποκλεισμό στους "8" του Μουντιάλ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου την καλή εντύπωση που του έκανε ο Ουναχί.

"Με εξέπληξε ευχάριστα το Νο8. Δεν θυμάμαι το όνομά του, λυπάμαι", με έναν δημοσιογράφο να φωνάζει το όνομα του παίκτη και τον Ενρίκε να συνεχίζει: "Θεέ μου, από πού έρχεται αυτός ο τύπος; Παίζει πολύ καλά! Με εξέπληξε".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ