MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Ο Σον έχει το όνομα, αλλά ο Χουάνγκ τη χάρη σ' ένα ονειρικό Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Χουάνγκ πανηγυρίζει τη νίκη της Νότιας Κορέας επί της Πορτογαλίας
Ο Χουάνγκ πανηγυρίζει τη νίκη της Νότιας Κορέας επί της Πορτογαλίας 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Χουάνγκ Ίνμπομ πραγματοποίησε ακόμα μία εμφάνιση άξια χειροκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν από τους κορυφαίους της Νότιας Κορέας στον αγωνιστικό χώρο στη νίκη επί της Πορτογαλίας.

Η Νότια Κορέα πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Πορτογαλία. Με ανατροπή και γκολ στο 90+1' επικράτησε της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 για πρώτη φορά μετά το 2010, ενώ κέρδισε εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η Κορέα έζησε μία ονειρική βραδιά, με τον Ίνμπομ Χουάνγκ να είναι ξανά ένας εκ των σημαντικότερων παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perfrom μπορείτε να δείτε πού κινήθηκαν οι Κορέατες.

Ο χώρος δράσης και το δίκτυο μεταβιβάσεων των παικτών της Κορέας κόντρα στην Πορτογαλία
Ο χώρος δράσης και το δίκτυο μεταβιβάσεων των παικτών της Κορέας κόντρα στην Πορτογαλία

Ο Χουάνγκ έπαιξε κατά τη διάρκεια ολόκληρη του 90λεπτου. Ο παίκτης του Ολυμπιακού (6) κινήθηκε κοντά στο κέντρο του γηπέδου και λίγο δεξιά. Ήταν ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνέδεε τις γραμμές των Νοτιοκορεατών και συνεργάστηκε με τους περισσότερους συμπαίκτες του.

Ο Χουάνγκ ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν από τους πιο ενεργούς παίκτες της Νότιας Κορέας στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω γράφημα.

Οι πάσες και τα κορυφαία στατιστικά του Ίνμπομ Χουάνγκ κόντρα στην Πορτογαλία
Οι πάσες και τα κορυφαία στατιστικά του Ίνμπομ Χουάνγκ κόντρα στην Πορτογαλία

Ο Ίνμπομ είχε μεταβιβάσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου με κύριο πεδίο δράσης προς τα δεξιά. Είχε συνολικά 33/42 πάσες με τα λάθη του να είναι ελάχιστα. Παράλληλα είχε 13 μεταβιβάσεις στην επίθεση και 52 ενέργειες. Επιπλέον έκανε και δύο τελικές, ενώ κέρδισε τις μισές μονομαχίες που έδωσε.

Ο Σον φυσικά είναι το μεγάλο όνομα της Νότιας Κορέας, όμως ο Χουάνγκ, με καλύτερους αριθμούς σε πάσες και ενέργειες κόντρα στους Πορτογάλους, έχει την χάρη και είναι από τα κύρια γρανάζια της ομάδας του Μπέντο. Άλλωστε, σπάνια επιθετική ανάπτυξη των Νοτιοκορεατών να μην έχει περάσει από τα πόδια του.

Πλέον, η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα πολύ δύσκολο τεστ, όπου ο Ίνμπομ Χουάνγκ περιμένει να λάμψει.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ